Standard.al

Ja cfarë do të ndodhte me tokën nëse do të shkrinin të gjithë akujt (VIDEO)

0

National Geographic na tregoi në vitin 2013 që niveli i deteve do të rritej me 216 këmbë nëse i gjithë akulli në planet do të shkrinte. Kjo gjë do të ndryshonte formën e kontinenteve në mënyrë dramatike dhe do të përmbyste shumë nga qytetet e mëdha të botës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.