Standard.al

Trump, gazetares serbe: Ti mos me pyet për Kosovën

0

Derisa mediat serbe po i bënin dëshirë vetës së tyre duke ju vardisur presidentit amerikan Donald Trump, se kinse ai ka thënë se populli serb është i mrekullueshëm, një tjetër reagim ka filluar të qarkulloi në rrjetet sociale dhe në disa media.
Mediat serbe kanë të publikojnë një artikull ku flitet se si presidenti amerikan i ka reaguar gazetares serbe kur ajo ka tentuar ta pyes atë për Kosovën, njofton Gazeta NewBorn.
”Zoti presidenti, a e njihni Kosovën, cili është qëndrimi i juaj dhe i administratës tënde për këtë?”, thuhet ta ketë pyetur gazetarja serbe, por përgjigjia e Trump ndaj saj ka qenë e habitshme.
”Ti mos me pyet për Kosovën”, pretendohet të jetë përgjigjur Trump

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.