Standard.al

Treni i udhëtarëve godet një kamion, e pret atë në dysh (Video & Foto)

0

(CNN) Përplasja ishte aq dramatike ku për fat të mirë askush nuk u lëndua.

Nje tren udhetarësh është  përplasur me një kamion duke e ndarë atë në dy pjesë, në një kalim hekurudhor në North Salt Lake, Utah. Kjo ndodhi të shtunën gjatë një stuhie bore. Mjekët  vizituan shoferin dhe 82 pasagjerët e treni. Të gjithë ishin në rregull pa lëndime. Në një deklaratë për CNN Filialin ËJË, autoriteti  i transportit ka deklaruar se ky aks rrugorë nuk po punon si duhet për shkak të kushteve të motit.  Nuk ishin ndezur dritat dhe kambanat që paralajmërojnë që  një tren afrohet. Pershtati Standard.al.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.