Standard.al

VIDEO+18/ Ja si të bëni seks në avion!

0

“Mile High”, quhet klubi i atyre që kanë bërë seks ndërsa fluturojnë me avion.

Biznesmenë, aktorë dhe këngëtarë, shumë prej tyre thonë se e kanë bërë në ajër.

Por ata i kanë mundësitë.

Megjithatë edhe shumë njerëz të thjeshtë thonë se e kanë bërë në ajër.

Por si mund të bësh seks në avion pa rënë në sy?

Kjo video e kthyer në hit tregon një mënyrë.

Një çift bëjnë sikur po zihen pasi ajo thotë se ka zbuluar se ai e tradhton.

Në fakt është një justifikim për të shkuar në banjon e avionit dhe për të bërë seks aty.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.