Standard.al

Në Australi vjen në jetë fëmija më peshën 6 kilogram

0

Natasha Corrigan  gjithmonë kishte dashur një fëmijë të shëndetshëm por ajo kurrë nuk do ta mendonte se do të sillte në jetë një fëmijë 6.06 kg, dyfishi i madhësisë së një foshnjeje me peshë mesatare në Australi.

Fëmija, Brian Junior lindi në Melburn të Australisë, ka një peshë 6.06 kilogram dhe gëzon shëndet të plotë.

Mamaja dhe Babai i Brain ende janë në shok për madhësinë e fëmijës së tyre, i cili anashkaloi rrobat dhe pelenat e foshnjës së porsalindur, për shkak të peshës së tij.

nwna bebi 3

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.