Standard.al

Kamerat e trupit të Policisë, nisin hetimet për abuzime me tenderin

0

Prokuroria ka nisur hetimet për tenderin e kamerave të trupit të Policisë, pasi ka dyshime se ka patur abuzime në tender, thonë burime të “Panoramës”.
Kështu, hetimi ka nisur në Prokurorinë e Tiranë për një tender që kapte vlerën e 5.7 mln eurove, thonë burimet.

Ka dyshime të arsyeshme se për tenderin e kryer në muajt Janar-Shkurt 2016, ka pasur shkelje dhe abuzime.

Për këtë çështje do të pyetet edhe Komisioni i Ofertave.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.