Standard.al

Avokat Populli

0

Nga Artan Fuga
______________________________________________________

Meqë do të zgjidhet avokati i popullit, unë personalisht kam qenë tërësisht i bindur se rimandatimi i zotit Igli Totozani do të ishte diçka shumë pozitive.

Por, kjo nuk u realizua. Ai është jashtë gare.

Për këtë post, unë do të votoja me dy duart për av. Altin Goxhaj!

Ai ka dhënë prova se mbron qytetarët nga abuzimet. Me çfarë i vjen ndoresh, por në rradhë të parë me profesionalizimin e lartë si avokat, por edhe me socialbilitetin e tij që në Shqipëri nuk e ka në atë masë askush tjetër.

Aaaaskuuuuuush!

I duket ndonjë zonjusheje zotëri si shumë kritik!!!

I duket i ashpër?

Pse si e doni? Si çun mami që trashëgon postin dhe pasurinë që i lë babi?

Pse çfarë e doni ju avokatin e popullit, të mbrojë të nëpërkëmburit, apo :

– t’u lidhë lidhësat e këpucëve pushtetarëve?
– t’u fshijë këpucët?
– t’u shkurtojë funde pantallonash?
– t’u ngushtojë funde?
– t’u riparojë taka çizmesh?
– t’u vejë buzëkuq në buzë ?
– t’iu qethë basetat?
– T’u ngjyejë flokët e dala boje?

Këto zanate avokat Goxhaj nuk i bën dot.

Jepini popullit avokatin e vet!

Por, te ne edhe avokatin e popullit e zgjedhin apo e emërojnë po ata që avokati i popullit duhet t’i përballë fort që të mbrojë popullin prej tyre.

Pse kush e nëpërkëmb popullin do thoni juve?

Ata që e quajnë veten shërbëtorë të tij, pse kush tjetër?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.