Standard.al

I lë djalit një prezervativ, por përse po qeshin të gjithë rrjetet sociale?!

0

Një mama e kujdesshme vendosi ti lërë një postim djalit të saj përpara takimit që do të kishte ai me një vajzë. E shqetësuar se ai do të kryente mardhënie të pa mbrojtura ajo I lë një prezervativ. E di që je I rritur tani dhe unë jam krenare për ty. Kur të vijë Ashley sonte, nëse gjërat bëhen serioze, sigurohuqë të jesh I mbrojtur. Përdor këtë” shkruan ajo.

Arsyeja pse ky postim ka marrë dhene dhe të gjithë po qeshin nuk është ideja që mamaja kishte por gozhdimi që I ka bërë prezervativit në tabelë. Në këtë mënyre ajo I ka shkaktuar vrima  duke e bërë të dalë jashtë funksionit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.