Standard.al

10 truke si të zgjoheni me flokë të rregullt në mëngjes

0

 

perfecjtar

Mendoni se të zgjoheni me flokë të të përsosur është diçka e pamundur dhe kjo gjë ndodh vetëm në filma? Jeni gabuar! Living ka mbledhur truket më efektive se si mund të të zgjoheni me flokë të rregullt çdo mëngjes. Përpara se të provoni ndonjë nga truket, mbani mend këto rregulla themelore:
Nuk duhet të shtriheni në shtrat me flokë të lagur.
Në rast se nuk doni flokë të dredhur, gjithmonë përdorni ajrin e ftohtë kur t’I thani flokët me tharëse. Gjithmonë duhet t’i krihni flokët para se të shkoni në shtrat.
1. Kapini flokët gërshet përpara se të flini
2. Aplikoni disa pika vaj kokosi në majat e flokëve
3. Përdorni këllëfë jastëku mëndafshi
4. Kapini flokët topuz. Në mëngjes kur të lëshoni flokët do të jenë me onde
5. Mundohuni të përdorni produktet e kujdesit për fëmijë si vajra e sprajte
6. Përdorimi pudër nëse dëshironi të zgjoheni me flokët me onde
7. Mblidhini flokët dhe mbështillini me çorape të holla
8. Përdorni pajisje plastike për flokët

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.