Standard.al

Muzaka fiton gjyqin ndaj Tiranës, dëmshpërblim dhe lojtar i lirë

0

Sot është marrë vendimi lidhur mbi çështjen e Gjergji Muzakës pas konflikteve me ish-klubin e tij, Tiranën. Dhoma e Zgjidhjes së Konfliktëve në FSHF ka vendosur pjesërisht në favor të futbollistit, i cili nuk do të jetë më pjesë e klubit “bardheblu”.

Lojtari ka fituar pjesërisht të drejtën përsa i përket pretendimeve të tij për shpërblim financiar nga KF Tirana. Edhe pse ai kishte pretendime për pagesën e plotë të shifrës së papaguar nga kontrata, është mësuar se Muzaka do të përfitojë vetëm një pjesë të këtyre parave. Si dhe nga sot e në vazhdim do të jetë një lojtar i lirë pasi nuk e lidh më asgjë me ish-klubin e tij, raporton panorama sport.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.