Standard.al

10 gjëra që nuk keni ditur se mund ti bëni me Whatsapp [FOTO]

0

Whatsapp është një aplikacion shumë popullor për komunikime. Në vazhdim Express sjell disa veçori që shumë pak përdorues i përdorin në këtë aplikacion.
Krijoni një listë ku mund të transmetoni mesazhe (Broadcast List)

Whatsapp mundëson krijimin e grupeve ku ju mund të komunikoni me ekipin, familjen apo ndonjë grup tjetër interesi, por kur dëshironi të dërgoni një njoftim pa filluar diskutimet në chat atëherë përdorni Broadcast List.

Në Android zgjidhni Chats dhe më pas shtypeni Meny (tri pika) dhe zgjedh New broadcast. Në iOS në pjesën lartë tek dritarja e Chat e gjeni opsionin New broadcast.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.