Standard.al

Itali/ Bilanci: 9 të shpëtuar, 5 viktima dhe 23 të pa gjetur. Ekipet e shpëtimit: Dëgjojmë zëra nën ortek

0

Nëntë persona të  shpëtuar, pesë viktima dhe 23 të humbur. Kjo është gjendja në   hotelin Rigopiano pavarsisht ndërhyrjeve dhe ndihmave që nga  tre ditë nga orteku që zuri këtë hotel, shkruan La Repubblica.

Mbrojtjes Civile ka korrigjuar pasqyrimin e fundit të bërë publik ku thuhet se:

Deri më tani janë shpëtuar 9 persona nga orteku i rënë mbi këtë ghotel dhe  janë nxjerrën 5 viktima.

Ndërkohë ekipet e shpëtimitsh prehen se : “Ne dëgjojmë zhurma të tjera”

Gjithashtu institucioni i mbrojtjes civile ka bërë me dije se gjatë natës janë nxjerrë 4 persona të mbijetuar  dhe 3 viktima.

Identiteti i 3 viktimave ende nuk është bërë i njohur, gjithashtu mendohet se janë rreth 23 persona të cilët vazhdojnë të jenë të pa gjetur.

Puna po vazhdon me intesitet të lartë shprehet Prefektura.

Mësohet se  gjatë natës dy gra dhe dy burra janë nxjerrë  të plagosur, por të gjallë, përveç katër fëmijët dhe gruas që  e gjetën të premten në mëngjes./standard.al

102250474-76be27d9-d0a8-4b4a-817e-1e248a7590d6

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.