Standard.al

Fjalimi i mbrëmshëm/ Pse vetëm gratë dhe vajzat e familjes Trump mbajtën dorën në zemër?!

0

 

Inagrimi i Trump si presidenti i 450-të i SHB-ve, është në qendër të vëmëndjes në të gjithë botës. Foto, vodeo dhe shumë e shumë materiale vijnë nga vedi ku do të organizohet ceremonia. Spekulime te ndryshme se si do të shkojë kjo ngjrje e shënuar për presidentin e ardhshëm të Amerikës qarkullojnë pothuajse në çdo media. Shumë shkrime, histrri dhe retrospektiva. Mediat kanë parë me çdo detaj lëvizjet e Trump dhe të familjes së tij. Kjo e fundit ka prej ditësh që është në fokus. Në fotografitë që qarkulllojnë në internet gjatë fillimit që mbrëmjti Trump diten e djeshme janë bërë hit i anazizave dhe komenteve të mediave. Por një detaj ende nuk është zbuluar. Melanie Trump gruaja e presidentit të ardhshëm u paraqit mbrëmë me doreza në duar. Askush nuk ka folur për këtë zgjedhje të gruas së presidentit. Nga ana tjetër një tjetër foto tregon se vetëm gratë kanë vendosur dorën në zemër gjatë daljes së familjes dhe deklaratës së Trump. Prapë kjo është një shenjë e cila akoma nuk është zbuluar se pse vetëm gratë dhe vajzat e familjes trump kanë vendosur dorën në zëmer, ndërrsa burrat dhe djemt jo… mbetet për tu parë në lidhje me këto detaje se si do ti komentojnë mediat ndërkombëtare..1qqqqqq-696x348

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.