Standard.al

Shqiptarja 17-vjeçare seks në hotele: Paratë ia jepja vjehrrës dhe vjehrrit

0

Dy vite pas shfrytëzohej për para nga familja e të dashurit të saj, prostituta 17-vjeçare u zbulua në një prej hoteleve në Tiranë, me dy klientët e saj.

Adoleshentja ka dëshmuar para Policisë se është braktisur nga familja prej dy vitesh, prej ku u strehuar në banesën e të dashurit të saj. Gjatë kësaj kohe, ajo ka ushtruar prostitucion, të cilën e konsideronte si punë dhe me paratë që fitonte ka shpërblyer familjen e të dashurit.

Sipas saj, punën si prostitutë e ka nisur vite më parë, duke u influencuar nga shoqet e veta, si dhe ka treguar dhe raste të tjera të prostitucionit të kryer në ambiente të ndryshme.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.