Standard.al

Kjo grua gjen dashnoret e burrave të martuar dhe i poshtëron në rrugë (Video)

0

Kemi parë skena të shumta të tilla në Kinë.

Por një grua e ka kthyer në zanat.

Zhang Yufen u tradhtua nga burri i saj, dhe vendosi që të krijonte një biznes të tillë.

Ajo ka hapur një agjenci, ku punon si detektive.

Ajo gjen dashnoret e burrave të martuar, me kërkesë të grave, dhe i poshtëron në rrugë.

Dhe për këtë paguhet mjaft mirë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.