Standard.al

Historia shokuese/ 25 vjecari seks të vetëdijshëm me të dashurën që nuk është si të tjerat, këtu fillon problemi…

0

Një djalë 25 vjeçar ka rrëfyer për The Sun se ka bërë seks me motrën e tij 22 vjeçare dhe tani ajo është shtatzënë, por nuk e di çfarë të bëjë.

Ky është rrëfimi i tij:

Kam një marrëdhënie pasiononte me motrën time dhe ajo është shtatzënë e fëmija është i imi.

E di që ajo kurrë nuk do të përfshihej në këtë por ajo është e mrekullueshme dhe unë e dua.

Unë jam 25 ndërsa ajo është 22 vjeçare. Prindërit tanë u ndanë kur unë isha 7 vjet. Babai më mori mua të jetoja tek prindërit e tij. nuk e pashë motrën time për një kohë të gjatë.

Ne u njohëm tani dhe u larguam nga shtëpitë tona e filluam të dilnim m[ shpesh.

Unë isha pranë saj e la i dashuri dhe ishte momenti më i mirë për ta ngushëlluar.

Por një natë gjërat dolën jashtë kontrollit. Ne pimë dhe unë kisha një dhomë e një shtrat dhe ne e ndamë atë bashkë, ku dhe bëmë seks.

Ishte e mahnitshme të isha pranë saj në një mënyrë speciale. Ishte krejt ndryshe nga seksi q[ kisha bërë me vajzat tjera.

Ne filluam të takoheshim më shpesh dhe ajo kalonte më shumë kohë tek unë dhe e mbanim sekret edhe nga miqtë.

Kam provuar ta përfundoj lidhjen me atë por nuk mundem. Ajo thotë se jam i vetmi person në botë që kujdesem për të. Nëna jonë është shumë e vështirë.

Tani ajo më ka treguar se është shtatzënë dhe nuk e di çfarë të bëj.

Përgjigja e psikologes:

Duhet ta dish se seksi me motër ose vëlla është incest dhe i ndaluar me ligj.

Por, pse jeni rritur ndaras nuk do të thotë se nuk ju kanë zhvilluar barrierat normale instiktive.

Motra jote është ndier e padashur andaj ju sheh juve si mbrojtës të saj.

Ndoshta ajo mendon se fëmija do ta dojë pa kushte por kam frik se do të jetë shumë keq.

Tregoj për vështirësitë që do të ketë nëse vendosë ta mbajë fëmijën, ose le të këshillohet tek një këshilltar.

Natyrisht që ju duhet të ndaloni së bëri seks dhe të takoheni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.