Thikë në zemër 32 vjecarit/ Si ndodhi krimi në Vlorë dhe reagimi drithërues i nënës

Një borxh dyshohet se është bërë shkak për ngjarjen e sotme që ndodhi në Vlorë, ku u vra me thikë 32-vjeçari Armando Rrapaj, ndërsa policia ka ngritur akuzë ndaj dy vëllezërve Merkaj. Sipas informacioneve, viktima kishte qëndruar gjatë gjithë paradites së sotme deri në momentin e vrasjes me Klevis Merkaj, ku kishin diskutuar për një borxh … Continue reading Thikë në zemër 32 vjecarit/ Si ndodhi krimi në Vlorë dhe reagimi drithërues i nënës