Standard.al

Qyteti i parë lundrues në oqeanin Paqësor, do ndërtohet në 2019 -ën

0

Një kompani po planifikon të ndërtojë qytetin e parë lundrues në mes të oqeanit Paqësor. Firma amerikane ka nënshkruar një marrëveshje dhe pritet që puna për ndërtimin e këtij qyteti lundrues të fillojë në vitin 2019.

Kjo do të çojë në studime të mëtejshme në lidhje me ndikimin ekonomik dhe mjedisor të projektit për qytetin lundrues, por kompania që ka marrë përsipër këtë projekt shprehu besimin se ky qytet do të sjellë një eksperiencë të veçantë si dhe mijëra turistë, të cilët nuk kanë eksploruar më parë, një vend të tillë./standard.al

[prpojekti 1 projekti 2 projekti 3 projekti 4 projrkti 5

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.