Standard.al

Skandali në QSUT/ Nuk nxjerrin të vdekurin se familjarët nuk pranuan agjencinë funerale të ofruar nga mjekët

0

Vetëm në Shqipëri ndodh që spitalet të jenë rrethuar me agjenci  funeralesh pa fund. Sekserët e të vdekurve paguhen nga agjencitë e funeralit për të informuar të parët se kush vdes dhe për të kapur “klientin”.

Ata rrinë nëpër korridoret e spitaleve, pas dyerve të reanimacionit dhe sapo dikush vdes vrapojnë ti ofrojnë të afërmëve, që ende s’e kanë mësuar mirë lajmin e hidhur shërbimin e varrimit.Ata paguajnë infermieret, që sapo dikush ndërron jetë të njoftojë më parë funeralin sesa shefin e pavionit.

Një problem të tillë ka hasur edhe një qytetar i cili ka denoncuar një qytetar në kushtet e anonimitetit në faqen “JOQ” ku përmend faktin se në QSUT pasi njeriu i tyre i shtrentë ka ndërruar jetë mjekët në QSUT i kanë ofruar agjenci funerali për të transportuar trupin.

Familjarët nuk kanë pranuar dhe për tu hakmarrë mjekët e spitalit i kanë vonuar trupin për deri sa kanë marrë rryshfet 500 mijë lek për një gjë të cilët jo vetëm e kanë detyrim institucional por edhe moral./standard.al

Ky është mesazhi:

16144844_10208475144740581_1155588784_n

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.