Standard.al

Prekëse, veprimi i kësaj nëne të re u dha shpresë shumë femrave në botë (FOTO)

0

Në ditët e sotme, të gjithë e dinë se sa e rëndësishme është ushqyerja e një fëmije me qumësht gjiri.

399F96C900000578-3863442-image-m-38_1477185165244399F96D200000578-3863442-image-m-37_1477185096277399F96D900000578-3863442-image-m-36_1477185027118

Përveçse e ushqen mirë dhe edukon fëmijën e porsalindur, qumështi i gjirit gjithashtu mbron dhe është cilësuar si “lëngu i artë” nga mjekët dhe profesionistët mjekësorë.

 

 

Një person që e di vlerën e qumështit të gjirit më shumë nga të gjithë është kjo nënë 24-vjeçare, e quajtur Steph Brinkëorth, nga Canberra.

Ajo nxjerr nga gjinjtë e saj rreth dy litra qumësht çdo javë, dhe shumicën më pas dhuron me anë të Facebook për nënat e tjera që kanë nevojë.

399F96F500000578-3863442-image-a-31_1477184850778399F96BD00000578-3863442-image-a-30_1477184846555399F96E700000578-3863442-image-a-29_1477184842014399F96F100000578-3863442-image-m-28_1477184819917

 

Ajo ka dy fëmijë të shëndetshëm dhe thotë se ndihet me fat që ka aq shumë qumësht, sa të ndihmojë edhe femrat e tjera që fatkeqësisht nuk u kanë shkuar mirë gjërat.

“Jam krenare që jam në gjendje të kontribuoj për të siguruar qumësht të shëndetshëm, imun, për rritjen e një fëmije tjetër”, tha ajo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.