Standard.al

Shihmi pamje nga shëpia 5.3 $ e Obamës që do të qëndrojë pas largimit nga Shtëpia e Bardhë

0

 

Një tjetër moment historik në presidencën e Barack Obamës është përcaktuar pas zgjedhjes se  pasardhësit të tij, Donald Trump. Zgjedhjet e zhvendosin Obamen më afër në jetë pas presidencës. Dhe sipas  raportimin në maj, eObamas tashmë  ka  vendosur të qëndrojën në një shtëpi pas-Pennsylvania Avenue.  Kjo nuk është Shtëpia e Bardhë, por ajo është fantastike.  Edhe pse më i vogël në pozicion tashmë Obama mbetët një emër I njhur. Ajo është ndërtuar në vitin 1928, me 8.200 m katrore dhe nëntë dhomat. Ajo u rendit në shitje në 5.3 million $ para se të shkojnë jashtë në treg në muajin maj.

20 21 22 25 6 5 7 8 9 10 11 12 15 16 17 18 1923 24 1 2 3 4 11 12 13 14 21 22

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.