Standard.al

Oligarku rus shpenzon 3.5 mln USD për të ftuar Elton John dhe Mariah Carey në dasmën e mbesës (Video)

0

Oligarku rus shpenzon 3.5 mln usd për të ftuar Elton John dhe Mariah Carey në dasmën e mbesës. Sir Elton John dhe Mariah Carey u paguan disa miliona për të kënduar në dasmën e mbesës 19-vjeçare të një oligarku rus.

Dy yjet e muzikës performuan në dasmën ekstravagante të Irene Kogan, mbesën e biznesmenit të pasur Valery Kogan, me dhëndrin Daniel Kevey të dielën.

Maria Carey thuhet të jetë paguar 2.5 mln dollarë për të fluturuar nga SHBA dhe për të kënduar këngën “Ëe Belong Together” në dasmën që u zhvillua në një hotel në Londër, kur suita presidenciale kushton 1.450 euro nata.

Ndërsa Sir Elton, që u pagua 1 mln dollarë, i dedikoi çiftit këngën “Tiny Dancer”.

“Kjo është për Irene,” tha Elton John. Gjithashtu në dasëm ishte iftuar edhe aktori spanjoll Antonio Banderas, që mbajti një fjalim gjatë dasmës luksoze.

3C2B221300000578-4124122-Another_of_the_guests_at_the_star_studded_event_was_Antonio_Band-a-30_1484563637459 3C2B1F9600000578-4124122-Elton_John_stands_up_from_the_piano_to_sing_to_the_crowd_at_the_-a-39_1484563637914 3C2ACED700000578-4124122-The_night_ended_with_a_DJ_set_from_the_producer_Mark_Ronson_pict-a-27_1484563637294 3C2ACF9200000578-4124122-The_superstars_headlined_an_incredibly_lavish_day_of_extravaganc-a-26_1484563637227 3C2ACF8A00000578-4124122-Elton_John_who_does_not_play_for_less_than_1million_opened_the_b-a-33_1484563637502 3C2B22FA00000578-4124122-Sir_Elton_John_and_Mariah_Carey_pictured_were_paid_millions_to_s-a-35_1484563637533

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.