Gjirokaster, furgoni i mesuesve nuk shkon ne fshat nga moti i keq, nxenesit pa mesim

0

Edhe pse sot ishte parashikuar qe te fillonte mesimi, ne fshtatin Picar te Gjirokastres nxenesit e shkolles nuk kane mundur te zhvillojne normalisht mesimin.

Loading...

 

Shkak eshte bere moti i keq, me rruge te bllokuara dhe ngrica, dhe furgoni i mesuesve nuk ka shkuar ne fshat.Rruga ne kete fshat vijon te jete ende e bllokuar per shkak te ngricave dhe reshjeve te debores.

Loading...

Lini nje pergjigje