Standard.al

Makina e ujit: Ja Shpikja e jashtëzakonshme që do të shpëtojë botën … ndoshta!

0

 

Siç dihet, kërkesa për karburante alternative është në rritje, dhe uji është pjesë karburanteve alternative  vitet e fundit nw  botw.  Falë një projekti të vjetër të Stanley Mayer dhe hulumtimit  të vazhdueshëm të kryer gjatë viteve, sot makinë ju lejon të udhëtoni vetëm me ujë është realiteti. Sipas fjalëve të njeriut i cili i krijoi të gjitha, sistemi i karburantit tw makines bën diçka  vërtet tw  mahnitshme, që përdor hidrogjen që përmbahet brenda molekulave të ujit, të cilat mund të përdoret në si një burim energjie.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.