Standard.al

Këto veprime nuk duhet t’i bëni në vendet publike

0

Disa njerëz kanë shprehi vërtetë të këqija, të cilat i bëjnë madje dhe në publik. A bëni pjesë edhe ju në mesin e këtyre njerëzve? Atëherë, është koha të ndryshoni…

Pa mëdyshje, kruarja e hundës, respektivisht futja e gishtit në hundë, është një prej shprehive më të këqija që një person mund të bëjë në publik, shkruan ngjyra.com

Që nga fëmijëria jemi ballafaquar me “fëmijë të çuditshëm” që fusnin gishtat në hundë – por, fatkeqësisht, kjo shprehi e njerëzve na përcjellë gjatë gjithë jetës, madje dhe te personat e vjetër.

1. Përtypja me gojë të hapur

ushqimi-0001111-1024x576

2. Kafshimi i thonjve

thonjte-shprehia-002-1024x512

3. Kruarja e hundës

thonjte-shprehia-003-1024x512

4. Shkruarja e mesazheve në telefon gjatë ecjes

telefon-ecje-1024x759

5. Biseda e zëshme në telefon

telefon-flas-001-1024x682

6. Kërcitja e gishtave

gishta-kercitja-1024x680

7. Fryrja e balonave me çamçakëz  

balona-camcakez-00122-1024x647

8. Sharja në publik

sharja-000233-1024x768

9. Manikyri dhe prerja e thonjëve

prerja-thonjve-00111152c8ffd-72b4-42d5-ba6f-c9e0513105c6---0-

10. Zënia e hapësirës pa nevojë

banka-parku01

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.