Standard.al

Pas Alfred Pezës, një tjetër deputet i PS aksioner i bankës ‘Credins’

1

Deputeti i Partisë Socialiste dhe ish-gazetari Alfred Peza është aksioner në bankën Credins me 1.3 miliardë Lekë apo 1% aksione.

Por një tjetër deputet i PS rezulton aksioner me 0.07% të aksioneve në po të njëjtën bankë.

Bëhet fjalë për deputetin socialist Ervin Bushati, që rezulton si aksioner në bankën e tretë më të madhe në vend, shkruan syri.net.

Sipas të dhënave nga Shoqata e Bankave, në fund të tremujorit të tretë 2016, totali i aseteve të Credins ishte 158.5 miliardë lekë. Banka ka një stok kredie prej 94 miliardë lekë, e treta në vend.

1 Comment
  1. agimi says

    Ore po kjo rilidja qenka bande hajdutesh !!!

Reply To agimi
Cancel Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.