Standard.al

Pas Alfred Pezës, një tjetër deputet i PS aksioner i bankës ‘Credins’

1

Deputeti i Partisë Socialiste dhe ish-gazetari Alfred Peza është aksioner në bankën Credins me 1.3 miliardë Lekë apo 1% aksione.

Por një tjetër deputet i PS rezulton aksioner me 0.07% të aksioneve në po të njëjtën bankë.

Bëhet fjalë për deputetin socialist Ervin Bushati, që rezulton si aksioner në bankën e tretë më të madhe në vend, shkruan syri.net.

Sipas të dhënave nga Shoqata e Bankave, në fund të tremujorit të tretë 2016, totali i aseteve të Credins ishte 158.5 miliardë lekë. Banka ka një stok kredie prej 94 miliardë lekë, e treta në vend.

1 Comment
  1. agimi says

    Ore po kjo rilidja qenka bande hajdutesh !!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.