Standard.al

Sulmohet faqja online e Gjykatës së Apelit në Tiranë: “Kosova është Shqipëri”

0

“Kosova është Shqipëri, Shqipëria është Iliri dhe ne jemi luftëtarët e botës”- ka qenë mesazhi që hakerat shqiptarë të identifikuar me emrin “CyberHack Al” kanë vënë në faqen zyrtare të Gjykatës së Apelit në Tiranë. Për momentin faqja: “gjykataeapelittirane.al” vijon të mbetet jashtë funksionit.

Pas sulmit hakerat kanë lënë edhe një mesazh kundër disa shteteve si Mali i Zi, Greqia dhe të gjitha qeverive anti-Shqiptare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.