Standard.al

Kujdes pamje të rënda, djali hedh nga shkëmbi të dashurën (Video)

0

Kjo video tregon momentet kur një vajzë e re franceze është shtyrë nga i dashuri i saj duke e hedhur nga një shkëmb teksa ata shkojnë të dy për të bërë foto romantike, ai filmon dhe në fund të videos, pasi e ka hedhur vajzën, bën me gisht ‘ok’.

blob:http://www.dailymotion.com/76b8bd15-77e6-4f82-b9bb-9f35cfff6f56

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.