Standard.al

“Vladimir Putin, rimishërim i murgut të çmendur Rasputin!” (Foto)

0
putin-4-1

“Vladimir Putin, rimishërim i murgut të çmendur Rasputin!” (Foto)

Vladimir Putin është një figurë që ngjall kuriozitet por edhe shumë frikë te kundërshtarë të tij.

Por një teori e fundit flet për një rimishërim të Rasputin, murgut të çmendur, në trupin e Putin.

Sipas kësaj teorie, dy personazhet nuk ngjajnë thjesht nga emri.

“Rasputin ka përdorur magji kur u vra për t’u rimishëruar më vonë në trupin e Putin”, thonë konspiracionistët.

Ata gjejnë një ngjashmëri edhe në shikimin e të dyve, i cili është i thellë.

Por të tilla teori deri diku qesharake kanë qarkulluar prej kohësh në rrjet, madje ka edhe foto ku bëhen krahasime me Putin dhe disa ushtarë rusë të Luftës së Parë dhe të Dytë Botërore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.