Standard.al

(VIDEO) Mos shkruani SMS kur ngisni makinën se përfundoni si ky

0

Shoferi i një kamioni që ra nga mbikalimi në Fowler Avenue është akuzuar për përdorimin e telefonit celular ndërsa ngiste mjetin. Samuel Colon, 49 vjeç ishte duke shkuar drejt veriut në më 9 janar, kur një automjet i ndryshon korsi dhe vjen në atë të tijën. Colon lëvizi për të shmangur një përplasje, dhe goditi pengesën anësore dhe ra në rrugën poshtë.

1 2 3 4 5

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.