Standard.al

Sa keq për ata që nuk din ta ngasin/ Biçikleta dhe seksi kanë një lidhje të veçantë

0

Sipas një studimi të publikuar në “The Journal of Sexual Medicine”,  të kalosh shumë kohë mbi biçikletë mund ta bëj vaginën të pandjeshme!

Studiuesit krahasuan ndjeshmërinë seksuale të femrave që vrapojnë me ato që ushtrohen në biçikletë. Sipas kërkuesve, biçikletat që i kanë mbështetëset e duarve në pozicion më poshtë se ndenjësja kanë ndikim akoma më të madh. Dhe jo vetëm për femrat, mund të shkaktojë humbje të ndjeshmërisë edhe tek meshkujt, por kjo ndodh më rrallë.

9815d980c4d39657f3dd79b614577e9a

Në rastet kur ushtrimi është shumë i shpeshtë, disa herë në javë dhe për një kohë të gjatë, mund të shkaktojë humbje të kënaqësisë seksuale. Por për të evituar këtë problem, mund të vendosni një jastëk të posaçëm te shala e biçikletës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.