Standard.al

Rama i bën bllok personit që më parë i rezistoi “fshesës”

0

Një vajzë ka debatuar ashpër me kryeministrin Rama, ajo i ka kërkuar ujë dhe drita, por pas saj kanë komentuar edhe disa “servila” që i kanë shkuar në mbrojtje udhëheqësit.

Qytetarja i ka shkruajtur Ramës se përfiton nga ky popull dele që tallet me ta, popull që shitet me një thes miell dhe që më pas detyrohen që të dëgjojnë ironitë e tij.

Mirëpo vajzës menjëherë i ka ardhur një “block” nga udhëheqësi, i cili nuk i ka replikuar (përgjigjur), ndërsa qytetarja e quan një “burracak” dhe piktor të dështuar.

“Desha të përcillja vetëm këtë Edi Ramës që përveç të gjitha atyre që të thashë harrova të shtoja që ti je një burracak! Edhe asgjë më shumë, mirë që është opsioni që bën “bllok” se ndryshe do të na dërgonte në burg nga komentet”.koment2-1

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.