Standard.al

Ju ngrijnë këmbët nga të ftohtit? Vetëm me një letër alumini do të shpëtoni

0

Një nga problemet kryesore në këto ditë të acarta është ngrirja e këmbëve dhe duarve. Por pas videos së mëposhtme ky nuk do të jetë më problem.

Çfarë duhet të bëni? Siç e shihni mjafton të vendosni një letër alumini në shollën e këpucëve dhe këmbët nuk do ta ndjejnë të ftohtit.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme të parë mbi 2 milion herë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.