Standard.al

Fjalimi i lamtumirës mes lotësh dhe falenderimesh

0

Ish- presidenti Barack Obama në fjalën e lamtumirës falenderoi mes të tjerësh edhe familjen e tij, vecanerisht “shoqen e tij më të mirë” që i ka qëndruar në krahë për 25 vitet e fundit.

1

Teksa ai e ka quajtur atë “Jo vetëm gruaja dhe mamaje e fëmijëve të mi, por shoqja ime më e mirë”, kamerat kanë fokusuar Mishel dhe Mailen që fshinin lotët.

“Ti more një rol për të cilin nuk pyete dhe e bërë sipas vetës tënde, me shumë kurajë, stil dhe humor të mirë”, tha ai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.