Standard.al

Nesër në ora 11:00 seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit për Haradinajn

0

Kuvendi i Kosovës e ka njoftuar edhe zyrtarisht se nesër në ora 11:00 deputetët do të debatojnë për arrestimin dhe mbajtjen në paraburgim të ish-deputetit Ramush Haradianj në Francë, në bazë të një urdhër-arresti të Serbisë.

Kjo senacë e jashtë zakonshme është inicuar nga Grupi Paralamentar i AAK’së.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.