Standard.al

Vrau përdhunuesin e vajzës, qytetarët peticion për pafajsinë e tij (FOTO)

0

Mijra njerëz kanë nisur një fushatë për të liruar babain i cili u dënua me 40 vite burg për vrasjen e përdhunuesit të vajzës së tij i cili ishte njëhërësh edhe gyshi i saj birësues.

Jay Maynor nga Alabama u dënua me 40 vite nga Shetet e Bashkuara të Amerikës pasi u shpall fajtor për vrasjen e Raymond Earl Brooks në qershor 2014.

Por qytetarë të shumtë kanë hapur një peticion me emërtimin “Ai është njeri i mirë” duke mos e parë si person të rrezikshëm dhe kërkojnë pafajsinë e 59 vjecarit.

Tani ky peticion në  Change.org  ka arritur plot 6000 nënshkrime dhe do ti dërgohet Guvernatorit  në  Alabama për të falur  Maynor.

Peticioni thotë: “Jay Maynor është dënuar me 40 vjet burg për vrasjen e përdhunuesin e vajzës së tij.

“Jay nuk është një kërcënim për shoqërinë. Ai është një njeri i mirë.

“Ne duam ta shohim atë të lirë ose me minimum një dënim më të vogël.”

Julia, tani 24 dhe një mama e tre fëmijëve, ishte abuzuar seksualisht nga mosha katër dhe nëntë nga, gjyshi i saj, birësues nënës./standard.al

nintchdbpict000282998612 nintchdbpict000282999855 nintchdbpict000283000059 nintchdbpict000282999855-1

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.