Standard.al

PIKANTE/ Lali Eri ndryshon kurs: Me Obamën mbaruam punë, sytë nga vëllai i madh Erdogan

0

Ikja e Obamës nga Shtëpia e Bardhë dhe ndoshta largimi edhe nga politika, do të pritet me hidhërim të madh nga dikush në Shqipëri. Ai është kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj. Shumë nga lexuesit do të thonë nuk do të jetë i vetmi pasi ka pasur edhe fansa të tjerë në Shqipëri përveç Erion Veliajt. Jam shumë dakord me mendimin tuaj , por për “Lali Erin” do të jetë një dramë e madhe. …..

 

Që në fushatën e elektorale, Veliaj dallohej nga kandidatët e tjerë ( edhe pse Gjergj Bojaxhi i u mundua që të kishte disa pika të përbashkëta me të). Veshja e tij ishte e ndryshme nga veshjet e të tjerëve, pasi nuk kishte xhaketë dhe rroba që tregonin largësi nga populli i thjeshtë. Ai gjithmonë e shihte veten një me popullin, dhe mundohej që të tregonte vlera të një politikani të ri, për tu distancuar nga të tjerët. Deri këtu është shumë mirë, por të njëjtën gjë e kishte bërë Obama në fushatën e tij para disa vitesh. Në këtë rast nuk mund ta quajmë….

*Nesër e plotë në Standard print dhe Standard online.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.