Standard.al

“EDICION I JASHTËZAKONSHËM”/ Masat qesharake të qeverisë për situatën ndaj epidemisë dhe të ftohtit (VIDEO)

0

Temperaturat e ulëta, moti i përkeqësuar me dëborë dhe ngrica por edhe epidemia që ka prekur të paktën 19 mijë përsona me sa duket nuk është mundur dot të mbahet nën kontroll nga qeveria dhe ministria përkatëse.

Masat e marra dhe udhëzimet nga Kryeministri dhe ministri Beqaj duken kaq qesharake sa aktori Ismet Drishti është inspiruar të ndërtojë një ‘edicion informativ” ironik në përshkrimin me nota humori të gjithë këtë situate në “Zjarr tv”.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.