Standard.al

Tiranë, turp policia bashkiake i merr një palë këpucë hallexhiut dhe nuk e gjobit (Video)

0

 

Ka dale me nje karroce me kepuce te perdorura per te siguruar ushqimin e femijeve. I vjen polici bashkiak i lali Erit dhe i merr dy qese me kepuce si harac qe ta lejoje te shese. Dy qese me kepuce te perdorura.
Nuk di per cilin te te vije me shume keq: Per hallexhiun, per policin apo per veten qe jeton ne kete fare shteti qesharak i cili kioskat ja jep me koncesion te pasurve dhe ju merr cte mundet te varferve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.