Standard.al

Shqiptarë me flamuj në duar protestojnë në Francë për Haradinajn (Foto& Vide)

0

Protesta në Francë për Haradinajn, qindra shqiptarë dalin me flamuj (FOTO/VIDEO)

Protesta në Francë për Haradinajn, qindra shqiptarë dalin me flamuj (FOTO/VIDEO)

Tashmë ka filluar protesta para gjykatës së qytetit Colmar të Francës, aty ku u mos vendimi për paraburgimin e Ramush Haradinajt, i cili u arrestua gjatë kësaj jave nën akuzën e Serbisë së kishte kryer krime gjatë luftës.

Shikoni pamjet:

Pamje nga protesta në Francë për Haradinajn by GazetaExpress

Pamje nga protesta në Francë për Haradinajn… by GazetaExpress

Protesta në Francë për Haradinajn, qindra… by GazetaExpress

Sponsored by Revcontent

REKOMANDIME

Generate A High-Quality User Experience with Revcontent
Join Revcontent To Increase User Engagement and Reach
Google AMP Builds a Better User Experience on Mobile


  • Qosja e zbulon pse u arrestua Haradinaj, fajin e lë te Gjykata Speciale dhe udhëheqësit e Shtetit

    12 MINUTA MË PARË

Seanca për Haradinajn mbahet të martën?

Pamje nga protesta në Francë për Haradinajn, dhjetëra shqiptarë para gjykatës (VIDEO)

Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, vendoset për seancën e Haradinajt

Mustafa ua uron Krishlindjen besimtarëve ortodoksë

Mos i humbisni

Generate A High-Quality User Experience with Revcontent
Join Revcontent To Increase User Engagement and Reach
Google AMP Builds a Better User Experience on Mobile
Patch.com Chooses Revcontent for Superior Ad Quality and User Experience
Sponsored by Revcontent

Të tjera

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.