Standard.al

Gjysma e Shqipërisë pa energji elektrike. Ja zonat në terr në Elbasan

0

Një sërë zonash, fshatra por edhe lagje të disa qyteteve janë pa energji elektrike në gjithë vendin. OSHEE thotë se numri i tyre ka qenë më i madh por gjysma e defekteve janë riparuar deri në mesditë.

Informacioni i fundit për zonat pa energji elektrike:

Rajoni Tiranë: pjesërisht pa energji: lagjia Kombinat, Zallbastari, Mulleti, Iba, zona e Autostrades, Valias si dhe zona e Tufinës.

Rajoni Durrës: Shkembi i Kavajes, Ballaj, Golem qender, Xhafezotaj, rruga “Agoga”, Gjiri i Lalzit, katund Sukth, Romanat, Koxhas, Rrashbull, ish keneta Shijak.

Rajoni Shkodër: Arrëz Miriska, Rrapë, Iballë, Kaçinar, zona e Parkut Fushë Arrëz, Bajzë, Kelmend, Velipojë (pjesërisht), Zues, Lufe, Dobraç.

Rajoni Korçë: lagjia “5” Pogradec, pjesërisht pa energji, Bucimas (pjesërisht), Libonik pa energji.

Rajoni Elbasan: Tregan (pjesërisht), Bradashesh (pjesërisht); pjesërisht Stravaj, Rrjace, Qyteti Prenjas, Orenje, Lunik, Pajove (pjesërisht).

Rajoni Burrel: Dilkinisht, Bardhaj, Fushe Gjon, Orosh, Gore, Baze, Simon, Shullaz, Kacinar, Mamurras, Shupeze, Derjan, pjeserisht qytet Rreshen, Rremulle, lagjia “2” Lac, Arraz, Sanxhak, Guri i Kuq, Fan, Fushe Shullaz, Blinisht.

Rajoni Kukës: pjesërisht Mamëz, Shemri, Fajzë, Pac, si dhe plotësisht Lekbibaj, Helshan, Kishaj, Margeganjë, Bicaj, Topojan, Shishtavec.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.