Standard.al
Daily Archives

22 December, 2016

Dorëhiqet edhe Zoran Zaev

 Në seancën e sotme të Këshillit të Komunës së Strumicës u është drejtuar lideri i LSDM-së dhe kryetari aktual i komunës,…