Standard.al

Iu publikua fotoja si autori I grabitjes së bankës, paraqitet për të dëshmuar në polici

0

Pasi ka parë foton e tij të bërë publike në media si i dyshuari si një prej autorëve të grabitjes së bankës te “21 Dhjetori” mëngjesin e djeshëm në Tiranë, ai është dorëzuar në polici.

Erion Kodra ka deklaruar se ai nuk ka lidhje me grabitjen. Kodra është paraqitur në komisariatin nr 2 dhe deklaroi se kishte qenë në bankë për të tërhequr para nga bankomati. Policia po verifikon nëse dëshmia e tij përputhet me veprimet që ai thotë se ka kryer pranë bankomatit.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.