“Po shkatërron fëmijët”, Leonard Bombaj ka një përgjigje për Arben Derhemin

0

Leonard Bombaj pak orë pas deklaratës së aktorit Arben Derhemi në rubrikën Intervistë në emisionin “Thumb”, i është përgjigjur në faqen zyrtare të Sirea film, me një status të gjatë akuzës së ai po i shkatërron fëmijet e vegjël që dalin në skenë dhe bëjnë si burra dhe gra.

Loading...

Gjatë intervistës Derhemi është shprehur se fëmijët e vegjël po shkatërrohen nga kurset e aktrimit që ndjekin. Fatma e ka pyetur më tej, në qoftë se Leonard Bombaj është duke i shkatërruar fëmijët ose ndryshe filizat e reja dhe Beni kishte një përgjigje pohuese për këtë.

“Pikërisht! Ai i ka shkatërruar fëmijët e vegjël që dalin në skenë dhe bëjnë si burra e si gra. Pse duhet ta bëjnë këtë?”- ka thënë aktori.

 

Lini nje pergjigje