Standard.al

Kush ishte vajza, me të cilën darkoi Renato Mekolli në Athinë?

0

Disa ditë më parë Renato Mekolli ndodhej në Athinë. Pavarësisht impenjimeve profesionale në fushën e kuzhinës dhe spektaklit “Dance With Me”, ai e gjeti mundësinë për të shkuar pak ditë në vendin ku ka jetuar e punuar për shumë vite me radhë.
Në një prej netëve të qëndrimit, Renato ka shijuar edhe një darkë të këndshme me një vajzë. Ka postuar një foto në të cilën duket tavolina, vera dhe duart e zonjushës, që e shoqëron.
Sigurisht që ai ka atje miq dhe familjarë, por fakti që janë fotografuar vetëm duart, intrigon!

Postimi i tij:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.