Standard.al

Burri i bëri fotografi gruas shtatzënë, por shikoni çfarë pa prapa saj (Video)

0

Angeline Mozer ka qenë në muajin e nëntë të shtatzënisë kur e ka realizuar këtë fotografi. Sidoqoftë, Dave, burri i saj, pa diçka të mahnitshme që kishte ndodhur në çastin e shkrepjes së fotos, transmeton lajmi.net

Për fatin e tyre të mirë, një delfin ishte shfaqur në kohën e duhur.

Çifti ishte mjaft i lumtur që një delfin kishte bërë gjuajtjen e tij, me ç’rast ka dalur edhe në foto.

Shikojeni videon e mëposhtme dhe mahnituni me delfinin…https://youtu.be/TYk5KaIJ4pg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.