Standard.al

Po falej në xhami, vdes studenti në Prishtinë

0

Studenti Alban Veliu, 24-vjeçar, ka vdekur  pasditen e djeshme në xhaminë e “Katër Llullave” në Prishtinë. Dyshohet se ai ka pësuar infarkt derisa po e falte namazin e akshamit.

Alban Veliu ishte nga fshati Polac i Skenderajt dhe po studionte në Fakultetin Ekonomik në Prishtinë. Shoku i tij i ngushtë, Sefer Alickaj, ka njoftuar për vdekjen e Albanit përmes një postimi në Facebook.

“Alban ki mem mungu shumë…t’kisha si vlla, e Zoti bani qe funi yt te jetë i mirë, duke u lidh namaz t’akshamit nxhami , ja dorzove trup e shpirt. ZOTI ME TAKOFT NE XHENNET ME TY Vlla”, shkruan Aliqkaj. Magazina.al.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.