Standard.al

Mbahet sfilita vjetore e veshjeve intime, Engjëjt e Victoria’s Secret Fashion ndezin Parisin

0

Victoria’s Secret Fashion Show, mbajti mbrëmjen e djeshme, e mërkurë, takimin vjetor të sfilatës së veshjeve intime, ku për vitin 2016, u mbajt në Francë, në Grand Palais të Parisit.

Kanw qenw 52 modele, të cilësuara si engjëj, tw cilat sfiluan me të brendshme, duke dhuruar një spektakël të paparë. Mes tyre, motrat Gigi dhe Bella Hadid, Alessandra Ambrosio, Kendall Jenner, Irina Shayk, Sara Sampaio etj.

Momenti kulmor i sfilatës, ishte parakalimi i të brendshmeve prej 3 mijë dollarë “Fantasy Bra”, të vjedhura nga modelja Jasmine Tookies, të dekoruara me 9 mijë gurë të çmuar, mes tyre edhe diamant.

631636__b1e96kutgg 631636__b1glhjupzx 631636__b1xcl0vpze 631636__b14g0wafx 631636__b14yjupmx 631636__bj4c1dame 631636__bj7t1_aml 631636__bjb3jupge 631636__bjec5yuaml 631636__bjhdjupfe 631636__bjsqjdtmx 631636__bjy2jutfg 631636__bk7w0vpml 631636__bk8zcdpzl 631636__by2ajdtzl 631636__bydqkupzl 631636__byrbap6me-1 631636__byrbap6me 631636__byxdecwpgx 631636__h1jwadazl 631636__h1mc1_6fx 631636__h1x0zcv6mg 631636__h196yd6zl 631636__hj6jjoame 631636__hkl6ydpzg 631636__hy8xrdtfe 631636__hywxcptgx 631636__skr-adtme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.