Standard.al

LAJMI I FUNDIT/ Evakuohet stacioni ‘Kings Cross’ në Londër

0

Stacioni ‘Kings Cross’ është evakuuar për shkak të një emergjence që ka bërë udhëtimin në orën e pikut një kaos të vërtetë.

Megjithatë sipas raportimeve të autoriteteve metrotë nuk do të ndalojnë qarkullimin.

Fotografitë e postuara online tregojnë turma njerëzish të grumbulluar brenda dhe jashtë stacionit më të frekuentuar të kryeqytetit britanik.

Thuhet se evakuimi mund të ketë ndodhur për shkak të mbipopullimit.

View image on Twitter

Oh @tfl @SadiqKhan closed, overcrowding, closed, overcrowding. Now stuck here for 20 mins

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.